Opening Ontwerpcentrum groot succes

En met succes. Ruim 350 gasten genoten van de hartelijke gezamelijke ontvangst van HzA en TPAHG architecten en woonden de officiele opening van Ed Wagemaker bij.

Afgelopen vrijdagmiddag (7 oktober) werd ons nieuwe onderkomen, in het ontwerpcentrum op het Oostereiland, officieel geopend. En met succes. Ruim 350 gasten genoten van de hartelijke gezamelijke ontvangst van HzA en TPAHG architecten en woonden de officiele opening van Ed Wagemaker bij.

Vanaf 15.00 uur waren onze gasten welkom, en om 16.00 was het dan zo ver: Ed Wagemaker verzorgde met een feestelijke handeling de opening van het Ontwerpcentrum Oostereiland. Wagemaker heeft als Statenlid voor de PvdA in de provincie Noord-Holland, inwoner van Hoorn en reclamemaker aan de wieg gestaan van het Ontwerpcentrum in de oude gevangenis op het Oostereiland. Hierna gaf Mathijs Bouman vanuit zijn journalistieke en economische achtergrond zijn frisse kijk op de waarde van alternatieve invullingen van oude plekken, de waarde van broedplaatsen, en de kracht van de creatieve economie.

Daarna was er voldoende gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje ons nieuwe interieur en ons prachtige uitzicht te bewonderen. Bij deze willen wij al onze gasten van vandaag nogmaals bedanken voor hun bezoek. En natuurlijk hopen wij u snel weer te mogen begroeten in ons nieuwe onderkomen. 

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.