HzA kijkt terug en vooruit

In 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuwe werklocatie aan de Achterstraat 26A. Een compact pand in de historische binnenstad van Hoorn, dat goed aansluit bij onze ambities: werken vanuit de DNA van de plek, duurzaam en met een kwalitatief hoogwaardig netwerk.

Het afgelopen jaar hebben wij mooie resultaten behaald in bijvoorbeeld de herontwikkeling van het centrumgebied van Andijk (‘Lief stukje grond’ met woningbouwvereniging, zorgcombinatie en gemeente), de transformatie van het Wagenweggebied in Purmerend, het inrichtingsplan voor de woningbouwlocatie Blekersduin in Santpoort-Zuid, het stedenbouwkundig plan voor locatie de Schouw in Velsen Noord. Daarnaast hebben wij onze kennis verdiept op het gebied van bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en omgevingsvergunningen en ervaring in de route naar de nieuwe omgevingswet opgedaan met het opstellen van omgevingsvisies.

Voor complexe locaties, zowel binnenstedelijk als in het veld, hebben wij op een inspirerende en creatieve wijze nieuwe invullingen bedacht.

 

HzA werkt in 2017 verder aan onder andere de Centrumvisie Venhuizen en de Omgevingsvisie Uitgeest.